KAKSINAISUUS

 

 

Dualistisuus: Pelosta Rakkauteen

 

www.jeshua.net/fi/lightworker/jeshua1.htm

(koottu myös muista kanavoinneista)

 

"Kaksinaisuuden maailmalla" me tarkoitamme tietoisuuden todellisuutta, jossa tosiasioita jaetaan hyviin ja huonoihin, valoisiin tai pimeisiin, maskuliinisiin tai feminiinisiin, ystäviin tai vihollisiin, jne. Se on tietoisuus joka rakastaa erottelua, leimojen antamista, eikä se tunnista kaikkien ilmiöiden taustalla olevaa ykseyttä.

 

Kristusenergia on dualistisuuden ulkopuolella. Kristusenergia muodostaa olemisen virran, joka yhdistää kaikki polariteetit. Mutta mieli ei tunnista tämän mystisen ykseyden tason olemassaoloa lainkaan.

 

Yleisesti ottaen teidän mentaalinen, ajatteleva osanne on se, joka kokee maailman dualistisena.

 

Mieli haluaa luoda rakenteita, teorioita jotka voidaan asettaa todellisuuden päälle, suoran kokemuksen päälle. Tämä on joskus hyödyllistä, erityisesti käytännöllisissä asioissa, mutta ei niinkään silloin kun halutaan todella parantua tai opettaa sydämen totuutta.

 

"Koska haluan sinun rakastavan minua, en toimi sinua vastaan." Tällainen ajattelutapa perustuu pelolle. Se on pelkoa seistä omilla jaloillasi, torjutuksi tai hylätyksi tulemisen pelkoa. Se, mikä vaikuttaa aluksi suloiselta ja mukavalta, onkin tosiasiassa itsensä kieltämisen muoto. Näin ego toimii.

 

Kun ajatteleva puolesi saa niskaotteen, pelolla on taipumus vahvistua, koska ajattelu pohjautuu mekaaniseen, loogiseen prosessiin, joka ei päästä intuitiota tai tunnetta mukaan. Kun mielen maailmaa ruokkivat pelon tunteet, se riistäytyy hallinnasta ja alkaa tuottaa harhaisia haluja kontrolloida kaikkea ja jokaista. Diktatuurit ovat esimerkkejä siitä, mitä tällaisesta riistäytymisestä seuraa.

 

Ratkaisu pelkoon on ajattelemisen lopettaminen. Ajattele vähemmän ja luota elämän virtaan. Päästä irti sen sijaan että tarttuisit tai pitäisit kiinni.

 

Kaksinaisuuden pelin tunnuksia:

 

1) Olet aina tietyn mielialan "huipulla" tai "pohjalla". Olet vihainen tai anteeksiantava, ahdasmielinen tai antelias, masentunut tai innostunut, iloinen tai surullinen.

2) Olet vahvasti sitoutunut ulkomaailmaan. Itsekunnioituksesi riippuu siitä mitä ulkomaailma heijastaa sinulle takaisin siitä kuka sinä olet.

3) Sinulla on vahvat mielipiteet siitä, mikä on hyvää ja mikä pahaa. Tuomitseva asenne antaa sinulle turvallisuutta.

 

Oikeasti et ole uhri tai väärintekijä. Olet sielutietoisuus, joka on luonut itselleen rooeleja esitettäväksi joksikin aikaa.

 

Taipumus taistella "pahuutta" vastaan perustuu sille uskomukselle, että pahuus on ulkopuolella ja se täytyy karkottaa todellisuudesta. Henkinen kutsu kaikille teille valotyöntekijöille kaikkien inkarnaatioidenne akana on ollut tunnistaa ja hyväksyä oma pimeä puolenne ja ymmärtää sen rooli, sen tarkoitus.

 

Erityisesti valotyöntekijäsielujen joukossa on taipumusta nähdä antelias, itsensä uhraava puoli ihmisestä "korkeampana". Mutta näin ei pitäisi olla. Elätte maailmassa, jossa kaksi energiaa leikkii keskenään muodostaen Luomisen rakennuspalikat. Toinen haluaa yhdistää ja etsiä ykseyttä, toinen luo erillisyyttä ja yksilöllisyyttä. Jälkimmäinen energia on aivan yhtä tärkeä ja arvokas kuin ensimmäinen.

 

Ihmisiä hirvittää sisäisen pimeytensä kohtaaminen kasvotusten ja sen tutkiminen. Mutta jos ette kohtaa sitä, se on siltikin siellä ja teidän täytyy kehittää selviytymiskeinoja tehdäksenne elämästä siedettävää.

 

Kun katsotte asiaa sydämen näkökulmasta, ei ole taistelua Hyvän ja Pahan välillä. Sydämen todellisuus yhdistää ne molemmat. Sydän ei vastusta pimeyttä. Sydänpohjainen tietoisuus perustuu kaiken hyväksymiselle, kaiken mitä on.

 

Rakkaus ei näe, että asioiden pitäisi olla tietyllä tavalla. Koko "pitäisi"-osasto puuttuu sydämen tietoisuudesta. Sydämestä katsottuna moraaliset luokittelut ovat vain tapoja tulkita ja pilkkoa todellisuutta. Halu asettaa standardeja ja määritellä hyvyyttä on juuri se asia, joka edeltää ihmisten välistä konfliktia ja sotaa.

 

Jos avaudut rakkauden todellisuudelle, sydämen todellisuudelle, päästät irti tuomitsemisesta. Hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet tässä hetkessä. Ymmärrät, että olet se joka olet johtuen lukuisista sysistä, joita nyt alat tutkia ja tarkastella.

 

Ethän tuomitse pelkoa ja pimeyttä, jonka se tuo - onpa se itsessäsi tai missä hyvänsä muussa olennossa. Teidät kaikki on luotu rakkaudesta ja rakkauteen tulette palaamaan.

 

 

Ego

 

mm.
www.jeshua.net/fi/lightworker/jeshua4.htm

www.jeshua.net/fi/healing/healing4.htm
www.jeshua.net/fi/healing/healing5.htm

 

Alunperin egon tarkoitus on antaa mahdollisuus vaikuttaa ulkomaailmaan tahdon avulla.

 

Ego on okei! Egolla on ihan kunnollinen tehtävä; se keskittää tietoisuuttasi tavalla, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda ja ilmentää omasta yksilöllisyydestäsi käsin.

 

Ette te ole täällä eliminoimassa egoanne; olette täällä, jotta antaisitte sielunne valon loistaa egonne kautta.

 

Tahto voidaan paikallistaa solar plexukseeen, vatsan alueella olevaan energiakeskukseen. Tämä chakra ohjaa kykyäsi toimia, ilmentää sisäistä energiaasi ulospäin fyysiselle, maalliselle tasolle. Kun tahto on yhdistynyt intuitioosi, sisäiseen osaasi joka ohittaa dualistisuuden, asiat virtaavat helposti ja vaivattomasti elämässäsi.

 

Terveen egon, parantuneen solar plexuksen, energia on itseluottamus. Yksinkertaisesti se tarkoittaa luottamista itseesi: "Tunnen, että selviydyn!" Anna energiasi virrata ulos itsestäsi, luota luontaisiin lahjoihisi, luota siihen kuka olet ja näytä itsesi maailmalle!

 

Egon lipun alla voit olla sekä suloinen että ilkeä, sekä antava että ottava, sekä dominoiva että alistuva.

 

Et voi olla, eikä sinun tarvitse olla anteeksiantava ja ymmärtävä kaiken aikaa. Ei ole henkistä sietää mitä tahansa.

 

Ei ole järkevää yrittää muuttaa sieluja, jotka ovat edelleen kiinni egopohjaisen tietoisuuden maailmassa. He eivät halua "apuanne", koska he eivät ole vielä avoimia sydänpohjaisille energioille, joita te valotyöntekijät haluatte jakaa heille.

 

Egopohjaisen tietoisuuden tuhoavien vaikutusten tuomitseminen ja moralisointi perustuu henkisten lainalaisuuksien ymmärryksen puutteeseen. Lisäksi se heikentää omaa voimaanne, sillä se viha ja turhautuminen, jota joskus tunnette katsoessanne uutisia tai lukiessanne lehteä, ei voi johtaa mihinkään rakentavaan.

 

Tahtoa voi inspiroida vallan halu tai halu päästä ykseyteen. Kun sielu pääsee egovaiheen loppuun, tahdosta tulee yhä selkeämmin sydämen apuväline. Tässä vaiheessa ego hyväksyy suosiolla sydämen henkiseksi oppaakseen.

 

Egopohjaisen tietoisuuden harhoja:

 

1. Mestaruuden menetys. Tämä harha saa sinut unohtamaan, että sinä itse luota kaiken sen, mitä elämässäsi tapahtuu.

2. Ykseyden menetys. Egopohjaisen tietoisuuden mukaan olemme kaikki ennen kaikkea erillisiä olentoja. Tämä on erillisyyden harha, jota säestää traaginen yksinäisyyden tunne.

3. Rakkauden menetys. Kun saavut maalliselle tasolle, jossa rakkauden läsnäolo ei ole lainkaan itsestään selvää, alat pikku hiljaa sekoittaa rakkauden kaikenlaisiin asioihin, jotka eivät ole rakkautta lainkaan, kuten ihailu, rikkaus tai tunneriippuvuus.

 

Egopohjaisen tietoisuuden saapuminen saa sielun skitsofrenian tilaan. Se menettää viattomuutensa. Toisaalta se kamppailee ja valloittaa ja toisaalta se tajuaa, että toisten elävien olentojen vahingoittaminen tai tuhoaminen on väärin; jotakin, joka on vastoin sen omaa jumalallista luonnetta.

 

Vanhan energian aikakaudella, vanhanaikaisen ihmisen aikana, ihmiset ovat eläneet ylen määrin tästä keskuksesta käsin. Se on liittynyt voittamishalun asenteeseen, omien tavoitteiden asettamiseen etusijalle ja toisten kustannuksella taistelemiseen. Tällainen asenne syntyy usein pelosta ja eksymisen tunteesta.

 

Kun ego ryhtyy sanelemaan sielulle (egopohjaisen tietoisuuden tuntomerkki), ego ei pelkästään käännä sisäisiä impulsseja aineelliseen muotoon, vaan se kontrolloi ja valikoidusti tukahduttaa noita impulsseja. Sitten ego esittelee sinulle vääristyneen kuvan todellisuudesta. Tasapainoton ego havittelee aina valtaa ja kontrollia, ja se tulkitsee kaikki tosiasiat positiivisiksi tai negatiivisiksi tässä valossa.

 

Ego muuttaa rakkauden tarpeen tarpeeksi saada hyväksyntää ja tunnustusta muilta ihmisiltä.

 

Ego menettää valta-asemansa, kun sielu väsyy taistelemaan kaiken aikaa aina vain häilyvämmän aarteen puolesta. Kun sielu ei enää jaksa yrittää pysyä kaiken yläpuolelle koko ajan, se päästää hieman irti kontrollistaan.

 

 

Mies ja Nainen

 

www.jeshua.net/fi/healing/healing5.htm

 

Miespuolinen ja naispuolinen energia kuuluvat yhteen, ne ovat Ykseyden kaksi aspektia ja yhdessä ne juhlistavat sitä iloista ilmentymistä, jollainen Luomakunnan tuleekin olla.

 

Solar plexuksen miehinen energia auttaa sinua todella luomaan ja voimaantumaan. Juuri sitä naisellinen energia sinussa odottaa.

 

Maskuliininen energia on olemuspuolista ulospäin suuntautunut. Se on se osa Jumalaa tai Henkeä, joka ohjaa ulkoista ilmentämistä, joka saa Hengen materialisoitumaan ja ottamaan muodon. Niinpä maskuliininen energia tuntee vahvan, luovan voiman. Sille on luontaista olla hyvin keskittynyt ja tavoitehakuinen. Tällä tavoin miesenergia luo yksilöllisyyttä.

 

Feminiininen energia on Kodin energiaa. Se on Alkulähteen olemus, virtaava Valo, puhdas Oleminen. Se on energia, joka ei vielä ole ilmentynyt, ilmiöiden sisäinen aspekti. Naispuolinen energia sulkee kaiken sisäänsä kuin valtameri; se ei erottele eikä yksilöi.

 

Pohjimmiltaan naispuolinen energia on johtavaa ja innoittavaa, kun taas miespuolinen energia on palvelevaa ja suojelevaa. Naispuolinen energia on kaiken luomisen takana oleva inspiraatio; miesaspekti huolehtii ilmentämisestä muodoksi ja toiminnaksi.

 

Molemmat energiat toimivat jokaisen ihmisen, jokaisen yksilön kautta, olipa tämä sitten mies- tai naispuolinen. Sillä ei oikeastaan ole väliä oletko mies vai nainen; sisälläsi olevan kummankin energian välinen tasapaino ja suhde on tärkeintä.

 

Tämän historian viimeisessä vaiheessa miehillä on selvästi ollut pahantekijän ja alistajan rooli. Mutta aina ei näin ole ollut. On ollut aikoja, jolloin nainen oli paljon voimakkaampi niin julkisen kuin yksityisenkin elämän puolella. Nainen sorti miespuolista energiaa julmilla ja sadistisilla tavoilla.

 

Nainen ei luonnostaan ole alistettu tai hillitty sukupuoli, eikä nainen ole kaikkein rakastavin sukupuoli. Teidän stereotyyppinne naisesta herttaisena mutta voimattomana ja miehestä lujana mutta tunteettomana kertoo enemmän historian viimeisestä vaiheesta kuin naisesta ja miehestä sinällään.

 

Naisille kysymys kuuluu: voitteko kuvitella, että käytitte kerran valtaa miehiin ja että pyritte menestyksellisesti kontrolloimaan heidän energiaansa? Ja miehille kysymys kuuluu: voitteko kuvitella, että tämä tapahtui suuressa mitassa ja että olitte se "heikompi astia"? Ehkäpä saatte tiettyjä mielikuvia tai fantasioita kysymällä näin sisäisesti. Antakaa intuitionne näyttää teille ja katselkaa pintaan tulevia tunnetiloja. Ne saattavat olla yllättäviä.

 

Muutos käynnistyy silloin, kun uhri kieltäytyy hyväksymästä tilannetta enää pitempään. Todellinen muutoksen hetki on silloin kun nainen – tai henkilön feminiininen energia – päättää itsekseen: en siedä tätä enää. Ulkoiset toimet ovat hyödyttömiä siihen saakka, kunnes tämä hetki koittaa.

 

Naispuolinen energia on herännyt ja sen tähti on nousemassa. Itse asiassa kiireellisin asia nykyisenä aikana on miespuolisen energian muodonmuutos!! Naispuolinen energia voi jälleen kukoistaa ainoastaan yhdistyessään kypsän ja tasapainoisen miespuolisen energian kanssa.

 

Jotenkin miespuolinen energia katosi virheellisiin mielikuviin siitä, mitä tarkoittaa "olla mies", stereotyyppeihin, jotka aina typistyvät vallankäyttöön aggression kautta. Miespuolisen energian aidon luonteen tunnistaminen ja ilmaiseminen on elintärkeää.

 

Ensimmäisessä chakrassa parantunut ja tasapainoinen miespuolinen energia johtaa itsetietoisuuteen.

 

Tärkein terrorismia, tätä vanhan miespuolisen aggression ilmenemistä, koskeva viestini on tämä: pysy tietoisena! älä anna voimattomuuden, ts. uhriksi joutumisen tunteiden saattaa itseäsi pois omasta keskuksestasi. Jos et reagoi kiukulla tai vihalla, sinä et vedä sitä puoleesi. Oma valosi turvaa ja suojaa sinua.

 

On selkeästi hetkiä, jolloin sinun on sanottava "ei" tai jopa "hyvästi" eikä tehdä kompromisseja siitä kuka olet. Tee se ilman syyllisyyttä tai pelkoa ja tunne kuinka itsetietoisuuden ja itseluottamuksen miespuoliset energiat voimaannuttavat sinut antaen naispuolisen energian herkän kukkasen kukoistaa ja loistaa.

 

On sanottu, että lopullisessa toteutumisessaan koskien sitä keitä te olette, ainoa merkittävä totuus on: MINÄ OLEN. Tässä arvoituksellisessa mantrassa juuri nuo kaksi aspektia sulautuvat yhteen. Miespuolinen energia on sanassa MINÄ, naispuolinen energia on sanassa OLEN.

 

MINÄ on kutistava, eriyttävä, se antaa keskipisteen, se antaa suunnan, se yksilöi. Minä, ei kukaan toinen, minä. Ja sitten OLEN. OLEN on valtamerellinen, kaiken sisältävä. Se viittaa Kodin valtamereen, naispuoliseen energiaan, ehtymättömään lähteeseen, joka ei tunne rajoja, ei eriytymistä. Virtauksen ja yhteenliitymisen aspekti on naispuolisen energian ydin. Sanoissa MINÄ OLEN miespuolinen ja naispuolinen yhdistyvät ja liittävät energiansa iloisesti yhteen.

 

Jin/Jang-symboli esittää todellista tilannetta oikein hyvin. Maskuliinisessa on aina feminiinisen ydin, ja feminiinisessä on maskuliinisen ydin aivan kuin valkoinen täplä on mustalla ja musta täplä valkoisella. Mutta historian kuluessa tämä salaperäinen maskuliinisen ja feminiinisen yhtenäisyys on unohtunut ja näistä energioista on tullut vastakkaisia toisilleen kuin musta ja valkoinen.

 

 

Seksuaalisuus

 

www.jeshua.net/fi/healing/healing7.htm

 

Seksuaalisuus on mies- ja naispuolisen energian yhteistä tanssia. Alun pitäen seksuaalisuus on enemmän kuin fyysinen akti. Se oli tarkoitettu tanssiksi, johon osallistuvat sinun ja sinun kumppanisi kaikki tasot ja aspektit.

 

Kun kaksi ihmistä on fyysisesti lähekkäin rakastavalla tavalla, kaikki solut heidän kehossaan värähtelevät hieman nopeammin – ne alkavat tanssia hieman. Avautuu väylä energiatodellisuudelle, jossa on hieman korkeampi värähtely ja kevyempi tunnelma.

 

Jos energia kaikilta teidän neljältä tasoltanne virtaa yhteen yhdynnässä, se on jumalallisen luomisen akti. Se että lapsia syntyy tällaisesta aktista, on vain luonnollista.

 

Käsittelettehän sukupuolisuuttanne kunnioittavasti. Jos siinä on ongelmia, pelkoja tai jännitteitä, älkää arvostelko seksuaalisuutta itsessään tai luopuko siitä, sillä se on luonnollinen, pyhä osa teitä.

 

Kokonaisvaltainen seksuaalisuus liittää olemuksenne kaikki tasot yhteen. Seksuaalisuus rakentaa sillan aineen ja hengen välisen kuilun yli.

 

Ajatus, että seksuaalisuus on syntiä tai enintään välttämätön paha, on miesmäistä ajattelua, johon vaikutti miehen sukupuolisuuden alistamisesta toiselta aikakaudelta juontanut viha ja kauna. Tuolloin miehen seksuaalisuutta pidettiin lisääntymisen välineenä kunnioittamatta miehen tunnepuolta ja emotionaalisia siteitä isän ja lastensa välillä.

 

Naisilla ensimmäisen ja toisen chakran alueet (häntäluu ja napa) ovat eniten mukiloituja ja loukkaantuneita, mikä johtuu vuosisatojen aikaisesta sukupuolisesta alistamisesta ja väkivallasta.

 

Kun olet ollut sukupuolisen väkivallan uhrina, se on aiheuttanut paljon vihaa energiakenttääsi. Tämä viha tukkii sinua ja pitää sinua vankina voimattomuuden ja uhrina olemisen tunteessa. Vihan vapauttamiseksi tarvitset ymmärtämystä. Kun voit kuvitella itsesi voimakkaaksi naiseksi, joka voi olla armoton ja julma miehiä kohtaan, ja tunnet sisälläsi, että myös se on osa sinua, silloin viha voi haihtua pois.

 

Mitä tulee miesten kokemaan seksuaalisuuteen, tukoksia esiintyy useimmiten sydämen tai pään tasolla. Näillä tasoilla saattaa olla antautumisen pelkoa, syvän tunteellisen läheisyyden pelkoa.

 

Useimmiten tämä pelko liittyy aikakauteen, jolloin naiset hallitsivat miehiä. Se teki sukupuolisen viettelyn pelistä uhkaavaa, vaikka se alun alkaen oli viatonta ja spontaania. Miehet oppivat, että oli vaarallista näyttää tunteitaan avoimesti ja avata sydäntään kumppanilleen.

 

Yleisesti energiatukokset ovat jokseenkin erilaisia miehillä ja naisilla. Siksi on hyvin tärkeää kommunikoida avoimesti toistensa kanssa, siitä mitä tunnette ja aistitte, kun olette yhdessä. Kun aidosti luotatte kumppaniinne, voitte häpeilemättä tutkia minne seksuaaliergianne jumittuu, kun olette intiimissä kanssakäymisessä.

 

 

Raha ja runsaus

 

www.jeshua.net/fi/healing/healing8.htm

 

Runsauden kokemuksessa ei ole kyse siitä, että olet rikas, vaan siitä, että koet rikkautta

kaikessa joka sinua ympäröi.

 

Maailmankaikkeuden salaisuus on tasapaino. Se tietää, mitä tarvitset säilyttääksesi kaikilla tasoilla kykysi ilmaista korkeinta potentiaaliasi tässä elämässä. Kun olet todella luova sydämestäsi käsin, vedät puoleesi myös saamisen virtaa, ja vain sallimalla sen voit pitää ulospäin virtaavan luovuuden elävänä ja kukoistavana.

 

Sydämen ja solar plexuksen (yleisemmin ylempien ja alempien chakrojen) välisellä yhteydellä saatte runsautta työn, luovuuden ja rahan alueelle.

 

Sydämen energia on aidon runsauden lähde elämässänne. Runsaus kattaa kaikki elämänne alueet, ulottuen fyysiseltä, aineelliselta tasolta emotionaaliselle, sosiaaliselle ja henkiselle tasolle. Sinun on tarkoitus nauttia olostasi ja tulla hoivatuksi kaikilla näillä tasoilla.

 

Sinun täytyy saada selville, mitä "tarpeeksi" tarkoittaa sinulle. Avain tähän on löytää sellainen virtaus joka tekee sinut onnelliseksi, joka antaa sinulle tunteen elämän elämisestä täysillä.

 

"Tarpeeksi" tarkoittaa, että kaikki mitä tarvitsen juuri nyt ollakseni täydellistynyt ihmisenkeli, on minulle saatavilla. Tarpeeksi on tunne, ei asia.

 

Valotyöntekijäsielut ja henkisesti suuntautuneet, idealistiset ihmiset ovat taipuvaisia tuomitsemaan rahan. Se johtuu siitä, että olette oppineet liittämään rahan toisten kustannuksella saatuun valtaan ja vaurauteen. Rahasta on käytännössä tullut vallan synonyymi. Tämä mielleyhtymä on yksi niistä syistä miksi aineellisen runsauden virta on tukkeutunut monien teidän joukossa.

 

Raha on kuitenkin viaton. Raha on energiavirta, joka itse asiassa edustaa puhdasta mahdollisuutta. Raha tarjoaa tilaisuuksia, raha mahdollistaa, eikä siinä ole mitään väärää.

 

Ollaksesi todella riittävyyden virrassa, sinun täytyy päästää irti pelosta ja uskaltaa nauttia kaikesta mitä sinulla on. Tämä nautinto itsessään houkuttelee enemmän samaa elämääsi; se ylläpitää riittävyyden virtaa.

 

Jos haluat "enemmän kuin tarpeeksi", tavoittelet aineellista vaurautta, jota oikeasti et tarvitse tai josta et oikeasti pysty nauttimaan. Liian suuri omaisuus tekee elämästä monimutkaista ja itse asiassa riistää ostan ilostasi.

 

Ota yhteys muinaiseen viisaaseen sydämeesi, korkeamman luovuutesi lähteeseen, ja pyydä intuitiotasi kertomaan sinulle, mikä on oikea asia tehdä tässä hetkessä.

 

Älkää yrittäkö perustaa toimianne ulkopuolisille mielipiteille tai käyttäytymismalleille, jotka erityisesti työn alueella voivat olla musertavia. Siellä käyttäytymistä saneleva sosiaalinen tai kollektiivinen tietoisuus perustuu vahvasti pelkoon: pelätään aliarvostusta, epäonnistumista ja rahan tai aineellisen runsauden puutetta. Kaikki nuo pelot voivat varjostaa intuitiotanne, ja silti sisäinen ääni kertoo teille mitä pitäisi tehdä tällä hetkellä.

 

Intuition seuraaminen työn ja luovuuden alueella, vaikka se olisi vastoin työympäristössäsi vallitsevaa kulttuuria, luo mahdollisuuksia ja tilaisuuksia, joita ette osaa odottaa. Se tuo teidät lähemmäksi omaa jumalallista itseänne ja voimaannuttaa teitä sydämen tasolla. Se itsessään vetää teidät sellaisiin paikkoihin ja sellaisten ihmisten luokse, jotka täyttävät sydämenne toiveet.

 

Eläminen riittävyyden virrassa tarkoittaa, että olet tyytyväinen ja kiitollinen siitä, mitä sinulla on.Tunnet, että aineellinen, tunteellinen, mentaalinen ja henkinen ympäristösi ravitsee sinua. Sitä on runsaus. Sitä tarkoittaa, että sinulla on tarpeeksi.

 

"Tarpeeksi" on luonnollinen olotilasi. Olet täällä kokeaksesi tarpeeksi. On aivan tarpeetonta tyytyä vähempään.