top of page
Search

Sopivasti pieleen mennyt laboratoriokoe



Nyt kun julkisuudessa paljon keskustellaan siitä mahdollisuudesta, että tämä koronavirusepidemia on lähtenyt laboratoriosta liikkeelle, taitaa olla korkea aika julkaista kokonaisuudessaan se uni, jonka näin 21.2.2020 - siis ennen kuin mistään pandemiasta ainakaan itselläni oli mitään tietoa.


(Kyseistä unta olen käsitellyt myös aikaisemmassa blogikirjoituksessa Sairaus, kuolema, tietoisuus: Näkökulmia pandemiaan.)


Ajatus viruksen alkuperästä on vain yksi asia, joka unessani tuli esille. Vielä merkittävämpi oli näkemys, että itse virus ei ollut todellinen uhka maailmalle, vaan viruksen "henki", joka lähti liikkeelle sen jälkeen kun virus fyysisesti oli tehty vaarattomaksi.


Seuraavaksi tärkein asia oli se että viruksen uhreiksi joutuvat ne, jotka lähtevät seuraamaan väärää tietoa tai ovat vastuussa tilanteen syntymisestä - muut eivät ole vaarassa. Epidemiatilanne näyttää kehittyneen vaarallisemmaksi tämän vuoden alussa uusien virusvarianttien kautta. Nyt näyttää kuitenkin vahvasti siltä, mitä jo joulukuun 2020 lopussa monet epäilivät, että uudet variantit ovat seurausta massiivisista rokotekampanjoista. Rokotteet itse taas on valmistettu valheellisen taktiikan perusteella, mitä ilmeisimmin niiden tahojen toimesta, jotka alunperin tämän valheellisen tiedon laittoivat liikkeelle.


Äänitin unen puhelimeen välittömästi siitä herättyäni, sellaisena kuin sen muistin. Seuraavassa olen muuntanut tekstiksi tuon äänitteen sanatarkasti, ainoastaan poistaen joitakin turhia toistoja tai hyvin epämääräisiä ilmaisuja. Mitään varsinaisesta sisällöstä ei ole poistettu eikä muutettu, tai mitään siihen lisätty. Aivan alusta olen jättänyt pois pienen johdannon, jotta unessa esiintyvät henkilöt eivät tulisi selville (käytän heistä vain kirjaimia A ja B.


Mä menin sinne A:n luokse ja jotenkin se vauva sekoittui kissaan. Ensin se oli vauva, sitten se olikin kissa ja sitten se vauva oli poissa.


Siellä oli semmoinen iloinen hassuttelumeininki ja me leikittiin keskenämme, ja sitten siellä oli myöskin tämmöinen sisilisko. Se käveli pitkin mun naamaa kesken leikkien ja aluksi hätkähdin sitä, mutta kun havaitsin että se on sellainen pieni sisilisko, annoin sen kävellä, ja kysyin A:lta että kukas tämä sitten on.


A siihen vaan naurahti ja ehkä sanoi että se on toinen talon lemmikeistä tai muuta. Se lisko otettiin sitten mukaan leikkeihin. Ja mielsin sen kumminkin pieneksi lohikäärmeeksi. Sitten ilmeni, että se on hyvin älykäs ja että sen kanssa pystyy tekemään jotain temppuja. Huomasin, että se pystyy olemaan sillä tavalla mukana niissä leikeissä, että se ymmärtää mitä tehdään ja mihin suuntaan mennään. Sitten siellä oli niitä kissoja yhtäkkiä tosi paljon.


Sitten makasin sängyssä ja se lisko oli siinä vieressä. Ja ne kissat rupes rakentamaan pyramidia, jonka avulla ne pyrki nousemaan mahdollisimman korkealle seinää pitkin. Sitten siellä oli paikalla myös B ja ehkä muita ihmisiä vähän niin kuin yleisönä.


Siinä mun sängyn yläpuolella oli jonkinlainen kirjahyllykkö, jossa oli kirjoja. Joku kissa oli menettämässä tasapainoa ja B sanoi sille, että käytä niitä kirjoja tukemaan itteäs. Sitten joku kissoista ymmärsi sen ohjeen ja laittoi niitä kirjoja sillä tavalla, että se kissapyramidi tuli tukevammaksi.


Sitten siinä oli toinen kohta joka jotenkin liittyi tähän pyramidiajatukseen. Se oli sellainen scifi tulevaisuuden visio, jossa katsottiin kun sellainen pyramidirakennelma kissojen sijasta muodostui sellaiselle valtavalle seinälle - jossain julkisessa paikassa, joku tutkimuslaitos tai tämmöinen... Ja siellä on tämmöisiä litteitä laattoja, jotka on ikään kuin soluja. Ja se on tosiaankin semmoinen tutkimusalusta, jossa niitä soluja... Kukin niistä laatoista, vaikka ne onkin sellaisia isoja, on kuin yksi solu; ja ideana on että niistä laatoista rakentuu jonkinlainen kokonaisuus.


Siinä on kuitenkin käynyt sillä tavalla, että ne vierekkäiset solut onkin sulautuneet toisiinsa; ja kun ne sulautuu toisiinsa niistä tuleekin yksi isompi solu. Mä katon sitä, ja muut ei oo huomanneet mitä siinä tapahtuu. Ja mä katoin kun yhä useampi niistä soluista liittyy toisiinsa... Siinä rupee olemaan sellainen tilanne, että siinä on enää muutamia yksittäisiä soluja ja ne muut on liimautuneet yhdeksi.


Ja mä aattelin että tää on hirveen vaarallista - että siitä tulee sellainen valtavan kokoinen yksisoluinen organismi, joka sitten valloittaa maailman tai muuta sellaista kamalaa.


Ja sitten jossakin vaiheessa siellä ne muutkin jotka valvoi sitä tutkimusta, huomas tämän ja meinas että tää pitää keskeyttää, että se on vaarallinen tilanne. Mut se taisi olla siinä vaiheessa jo liian myöhäistä, koska jotenkin se lähti sieltä liikkeelle... jotenkin sieltä seinästä se hyppäs se iso mömmö, joka oli niistä soluista yhdistynyt. Ja sitten se jotenkin riistäytyi käsistä ja lähti valloilleen kaupungin kaduille. Oisko kuitenkin niin, että se sitten taas jotenkin jakautui pienempiin osasiin...


Sitten siinä oli semmoinen ryhmä näitä tutkijoita tai muita ihmisiä, jotka rupes laatimaan suunnitelmaa, että miten se saadaan aisoihin se tilanne. Ja ne piti sitten houkutella semmoiseen ansaan; ne piti saada johonkin laitteeseen jossa on valtava sähköenergia, jolla ne saadaan tuhottua. Se sit jotenkin onnistui; siellä oli semmoinen pyöreä metallinen sähköinen laite, johon ne saatiin houkuteltua. Ja sitten kun ne oli siinä, siihen laitettiin valtavaa sähköpurkaus tai räjähdys. Ja sitten oli sellainen uskomus, että ne on tuhottu ja vaara on ohi.


Ne olikin fyysisesti tuhoutuneet, mutta sitten sieltä laitteesta lähti leijailemaan kuin eteerisiä hahmoja. Se oli jo fyysisesti kuollut mutta sitten siitä lähti tällaisia... ne ei ollut haamuja vaan pikemminkin tällaisia energiaolioita. Se muuttui fyysisestä solumassasta tämmöiseksi energiaolennoksi, ja niitä tuli sitten valtavia määriä sieltä ja ne lähti sieltä liikkeelle. Siinä oli sellainen ylimielinen asenne, että nyt te ette voi meille mitään koska niitä ei voi enää samalla tavalla vangita tai ottaa kiinni, kun ne ei oo ensinkään fyysisiä - mutta niillä on kuitenkin valtavasti jotain voimaa, että ne pystyy tuhoamaan kaiken.


Ja ne vaan lisääntyi ja lisääntyi ja lähti sitten kulkemaan ylöspäin jotain portaita jonnekin... tässä oli koko ajan yö ja pimeetä... Ne oli menossa jonnekin jossa ne kokoontuu, josta käsin ne sitten hyökkää tai jotain.


Sit siinä rupes olemaan sellainen maailmanlopun meininki, että näille ei voi mitään... sellainen toivoton tilanne. Että ne tuhoaa koko ihmiskunnan ja maailman. Mutta sitten jostakin korkealta taivaalta, avaruudesta, tuli kuin komento joltakulta sellaiselta, joka on vielä voimakkaampi kuin nää oliot. Ja mä käsitin, että se on Jeesus. Se oli Jeesus tässä unessa.


Ja joko sanoin tai muuten se ilmaisi, että ettekö te tajua, että jokainen saa ansionsa mukaan; että nyt ne teistä, joilla on puhdas omatunto, ettekä ole langenneet tämmöisiin vääriin asioihin, te kaikki olette pelastettuja ja suojassa tältä hyökkäykseltä. Ja ainoastaan ne ihmiset, ketkä on syyllistyneet niihin asioihin joiden seurauksena tää koko tilanne on tullut, tulee menehtymään siinä hyökkäyksessä. Eli tämmöinen jakautuminen tapahtuu.


Mä seurasin sitä vähän silleen sivusta. Mulla oli semmonen tieto, että mä olen turvassa, että mä en kuulu niihin jotka tuhoutuu. Ja samalla sellainen olo, että näin sen pitää mennä, jotta tää on oikeudenmukainen ratkaisu tähän tilanteeseen.


Loppu.


Saatat ja saat muodostaa omia tulkintojasi unesta, mutta esitän tässä omiani.


Itselleni on aivan selvää, että uni ennakoi tulevan kevään ja seuraavan syksyn tapahtumia, varsinkin kun enneunet eivät ole minulle mikään erityisen harvinainen ilmiö. Unen loppupuoli kuvasi selvästi käsistä ryöstäytynyttä laboratoriotutkimusta, jonka tarkoitus oli yhdistää useita solumaisia organismeja. Se aiheutti vaaran kaupungissa laitoksen ulkopuolella, mutta varsinainen hätätila maailmalla ei aiheutunut itse organismista vaan sen herättämästä aineettomasta puolesta, mitä ilmeisimmin pelosta, jota median kautta levitettiin.


Unen alkupuoli on symbolisempi. Vauva edustaa uuden syntymää, uutta alkua, muutosta. Vauvan muuttuminen kissaksi selvittää, että kyse ei oikeasti ole mistään lapsesta vaan jostain aivan muusta. Mutta miksi kissa? Paljon on spekuloitu sitä, mistä eläimestä virus on lähtöisin ja minkä välittäjäeläimen kautta. Yksi ehdokkaista on sivettikissa, joten kenties uni viittaa siihen.


Kissojen muodostama pyramidi tuo mieleen ravintoketjun, mutta tässä tapauksessa se saattaa kuvata sitä, kuinka tietty virus monessa yksittäisessä eläimessä kuljettuaan ja matkan varrella hieman muututtuaan lopulta päätyy tiettyyn muotoon, joka on vain siinä "ravintoketjun" huipulla olevassa yhdessä yksilössä.


Sisilisko / lohikäärme edustaa tietoa ja ymmärrystä - lisko halusi näyttää minulle tämän tiedon. Kirja taas edustaa kerättyä tietoa, "kirjatietoa". Se kenties tarkoittaa, että tämän koko prosessin ymmärtäminen vaatii myös tiedon keräämistä kirjallisista lähteistä. Unen näkemisen aikaanhan minulla ei ollut hirveästi tieteellistä tietoa viruksista, virustautien leviämistavoista jne.


Kissapyramidista siirryttiin suoraan "solupyramidiin", mikä selvästi kertoo, että nämä kaksi näkyä liittyvät vahvasti toisiinsa - tai ovat jopa saman asian kaksi eri tasoa. Luonnossa virusmutaatiot tapahtuvat osittain siten, että useista eläimistä peräisin olevat hieman toisistaan poikkeavat mikrobit päätyvät yhteen eläimeen, jossa sitten niistä syntyy uudenlainen yhdistelmä. Laboratoriossa tätä samaa on yritetty jäljitellä keinotekoisesti. Viruksen eri variaatioita on aseteltu "pöydälle" ja jotenkin johdatellaan niitä yhtymään toivotulla tavalla.


Uni siis viittaa siihen, että virus karkasi vahingossa, kun tutkijat "katsoivat muualle". Jos näin kävi, silloinhan tämä pandemia ei ollut suuniteltu tai lavastettu. Mutta eipä kuitenkaan. Unen esittelemässä skenaariossa virus kyllä karkasi vahingossa, mutta sen leviäminen kaupungin (Wuhanin) ulkopuolelle saatiin estettyä. Se, mikä levisi, ei ollut pandemia vaan pandemian pelko, ja se levisi median toiminnan kautta.


Selvästikin asiasta informointi, paniikin luominen, tietojen vääristeleminen, karkeasti liioitellut laskelmat yms. olivat suunniteltuja ja maailmanlaajuisesti koordinoituja. Jos epäilet tätä, voit kysyä itseltäsi: Miten on mahdollista, että kahden kuukauden sisällä siitä kun tieto uudesta viruksesta tuodaan julkisuuteen, koko maailma pannaan sulkutilaan? Mitään näin massiivista poliittista, yhteiskunnallista tai militaristista toimenpidettä ei ole koskaan aikaisemmin tehty - ei näin lyhyessä ajassa eikä muutenkaan.


Aika näyttää, miten asiat etenevät. Mutta viruksen alkuperä tuskin selviää; sen verran isoista poliittisista ja taloudellisista asioista on kyse, että tosiasioita ei päästetä julkisuuteen. Jos ne vuotavat, joukkoon sekoitetaan disinformaatiota, jotta yleisö ei erottaisi oikeaa totuutta väärästä. Aivan selvää on, että suunnitelma on jatkaa uutisointia uusista varianteista ja niiden varianteista, uusista rokotteista, kehitellä uusi rajoitteita ja pakotteita ja kerrata vanhoja... totuttaa ihmiset yhä tiukempaan kontrolliin ja valvontaan. Ja samalla epidemiat leviävät, ihmiset sairastuvat ja kuolevat - toimenpiteistä huolimatta, ja - kuten monet asian näkevät - niistä johtuen.


Tärkeintä on se, että emme virity siihen pelon ja valheen maailmaan, jota globalistinen poliittinen järjestelmä meitä ohjaa. Kaiken tämän teatterin tarkoitus on saada meidät tekemään oikeat valinnat. Ja jokainen tekee oman oikean valintansa sen mukaan, mitä itse oikeana pitää. Toivon, että jokainen on tarkkana sen suhteen, onko se oma oikea ihan aikuisten oikeesti se, mikä tulee itsestä, vai onko se isolla rahalla markkinoitu ja psykologisella hypnoosilusikalla pakkosyötetty.

232 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page