top of page
kuva_2024-03-19_120126939.png

Kalevalan ja Egyptin viisaus

Jutta Niala & Veli Martin Keitel

videoesittely kurssista

3D-hologrammikuvat

Joulutalo.gif

Tervetuloa SielunPuun sivuille!

Sielunpuu tarjoaa kokonaisvaltaisen, holistisen, näkökulman ihmisen olemassaoloon, maailmaan ja elämään. Tarkoitus on tarjota myös työkaluja parantumiseen. Holistisessa mielessä parantuminen tarkoittaa niiden esteiden poistamista, jotka estävät sinua kokemasta itseäsi täydellisinä lehtinä täydellisessä puussa, täydellisessä maailmassa.

Yhteys sieluun ja ykseystietoisuuteen käy Sydämen kautta. Sisäisessä sielun puussamme Sydän on keskellä runkoa, sydämestä katsottuna keho, mieli ja tunteet ovat kaikki sydämen totuutta eri tavoin ilmaisevia olemuspuolia itsestämme. Tuo sydämen ja sielun totuus on kuitenkin tyypillisesti estynyt saavuttamasta "ulkoista itseämme", koska toteutamme itseämme erilaisten traumojen ja opittujen, tuhoavien, käyttäytymis- ja ajattelumallien kautta.

Tie kohti tasapainoa ja kokonaisvaltaista terveyttä alkaa sen tiedostamisesta, että Minä olen perimmiltäni aivan täydellinen sellaisena kuin olen; jokin vain estää minua näkemästä ja kokemasta sitä. Tämän tiedostamisen jälkeen voin alkaa tunnistamaan esteitä totuuden tiellä ja päästää niistä irti yksi kerrallaan. 

Blogissani tarkastelen myös tämän hetken ajankohtaisia aiheita. 

About Us

Veli Martin

omakuva.jpg

Olen Saksan kansalainen, mutta asunut lähes koko ikäni Suomessa. Koen voimakasta yhteyttä Englantiin ja Skotlantiin, joihin olen järjestänyt lukuisia matkoja, pääasiassa ystäväni äänihoitaja Michael Schirmerin kanssa. Näiden matkojen järjestäminen onkin osa SielunPuun toimintaa!

 

Henkinen heräämiseni alkoi v.1997 juuri Englannin mystisten peltokuvioiden kautta. Koin, että ne avaavat näkymän johonkin hyvin eksoottiseen todellisuuden tasoon, joka oli ollut itseltäni hukassa. Olin tosin jo pienenä lapsena hyvin intuitiivinen ja myös selvänäköinen. Kerroin tarinoita muista maailmoista, ja taikuudesta. Piirsin dinosauruksia, haukkoja, pengagrammeja... Minulla oli ns. mielikuvitusystäviä, jotka joskus olivat minulle "oikeita" ihmisiäkin tärkeämpiä.

Kykyni ja herkkyyteni kuitenkin estyivät, kun koulun alkamisen lähestyessä minua kiellettiin puhumasta tällaisista asioista ja pitämästä niitä tosina. Tuohon aikaan perheessämme oli myös hyvin ahdistava ilmapiiri, johtuen vanhempieni välisestä ristiriidasta. Näiden asioiden vuoksi aloin kärsiä vakavista masennuksista. Vasta v. 2005 sain "takautuvasti" diagnoosin bipolaarisesta mielialahäiriöstä.

Koen 7-vuotissyklit hyvin vahvasti omassa elämässäni. Näen, että elämäni kolme ensimmäistä jaksoa 21 vuoden ikään asti olivat traumojen keräämistä, seuraavat kolme jaksoa 42-vuotiaaksi niistä parantumista. 41-vuotiaana (2007) koin merkittävän kuolemanrajakokemuksen, jota seurasi tietynlainen uudestisyntyminen rebirthing-sessiossa kolme päivää 42. syntympäiväni jälkeen.

 

Tämän jälkeen olen elänyt "jatkoajalla", tuoden elämässäni oppimiani asioita julkisuuteen ja myös maadoittumalla enemmän "normimaailmaan", mm. koulutuksen kautta.

Bipolaarisuuden olen saanut hallintaani keinoilla, joita näillä sivuilla esittelen. Vuoden 2005 jälkeen en ole käyttänyt mitään terveydenhoidon palveluita tai lääkkeitä sen hoitoon. Vuodesta 2012 lähtien en ole käyttänyt julkista terveydenhoitoa tai lääkkeitä muutenkaan, lukuunottamatta harvinaisia hammaslääkärikäyntejä ja akilles-vamman hoitoa v. 2014.

 

Julkisesta terveydenhoidosta irtautumisen myötä sekä fyysinen, että psyykkinen terveyteni on merkittävästi parantunut - olen ottanut itse vastuun terveydestäni. Tarvittaessa olen käyttänyt energiahoitoja, homeopatiaa tai muita täydentäviä hoitomuotoja.

Keskeisintä omassa terveydenhoidossa on mielestäni elementtien tasapainon tunnistaminen ja korjaaminen: Maa-Vesi-Ilma-Tuli - Sydän. Tähän liittyvät sellaiset asiat kuin ruokavalio, uni, liikunta, luontoyhteys, ihmissuhteet... Kaikkien näiden tasapainoinen läsnäolo elämässäsi vahvistaa myös immuniteettiasi, niin että voit joko välttää sairaudet tai olet riittävän vahva kulkeaksesi tietoisesti niiden läpi ja sitä kautta luonnollisesti immuniteettiasi vahvistaen.
 

Ota yhteyttä

Veli Martin Keitel

P: 050 466 4756

Email: martinkeitel@gmail.com

Contact

Thanks for submitting!

bottom of page